Bu Da Oldu: İş Veren Temsilcileri İşçi Sendikasında Tek Adamlığa Oy Verecek

26 Mart Pazar günü yapılacak olan Güvenlik-Sen 2. Olağan Kongresi’nde Ankara Çankaya Belediyesi Delege listesinde, Çankaya Belediyesi alt işveren şirketin müdürü ve 5 şirket amiri Güvenlik-Sen delegesi olmuştur.

İşveren Temsilcileri, İşçi Sendikasının Delegesi Oldu

Güvenlik-Sen işçi sendikasıdır. İşveren sendikası değildir. İş veren temsilcileri hiç bir değere uymayan bir durum ile bir işçi sendikası seçimlerine katılacaklardır.

Serdar Arslan ve ekibi talihsiz bir duruma daha imza atmış bulunmaktadırlar. Dibin ne kadar derin olduğunu bize öğretikleri bu süreçte, her seferinde bizi yeniden şaşırtmayı başarıyorlar.

Bizlerin geleceğine işverenlerin karar vermesi, buna müsaade edilmiş olması, bağlı bulunduğumuz konfederasyonumuza ve tüm Güvenlik-Sen camiasına hakarettir.

Sarı Sendika Olmak İçin Başladıkları Yarışa Son Vereceğiz

Yönetimin hakkındaki savcılık soruşturması devam ettiği için, iddianame çıkmadan apar topar kongre toplayan başkanı, yönetime şark ilişkileri ile istediği kişileri alabilmek için yeni bitme güvenlik sertifikası aldırdığı ortaya çıkınca dibin daha da derinleşebileceğini hepimize göstermişti. Meğerse dip çok daha derinmiş, koltuğun korunması için daldıkları bu karanlık yolculukta işverenlerin baskı sistemini de yanlarına almaktan çekinmemişler…

Fakat bütün bu kıvranışlar, dibe vurmayı sadece yakınlaştırıyor. Güvenlik-Sen İşçi Meclisleri ve işçilerin mücadelesi kurulan bütün kirli ittifakları yerle bir edecek.